Zonterapi – thailändska fotmassge

Zonterapi utförs genom en tryckteknik där massören använder zonstav, tummarna och fingrarna att arbetar med de reflexiva zonerna av fötterna , vilka motsvarar olika organ och kropps delar. Behandlingen påbörjas ifrån foten och därefter sträcker sig upp till vaderna. Behandlingen är bra till er som har trötta, stumma och stela fötter.

Pris: 30 min 300 sek // 50 min 500 sek

Läs mer ...

Mixmassage

En blandning mellan den Traditionella & Aromaolja massage, den är lagom hård, vilken vi rekommenderar för dig som önskar något mellan de två typer av massage. I behandlingen sträcker den Traditionella massagetekniken ut muskelspänning och frigöra knutor samtidigt verkar den speciella massageoljan uppfriskande för din kropp. Behandlingen ökar blodcirkulation samtidigt som oljan verkar avslappande.

Pris: 50 min 500 sek // 90 min 800 sek

Läs mer ...

Traditionell thailändska massage

En massageteknik som är en konst och har gamla anor där massören använder tummar, armbågar, knän och fötter för att bearbeta, trycka på vissa punkter och sträcka ut muskler för att frigöra blockeringar/knutor som orsakar smärta och värk i kroppsdelarna. Tekniken kan upplevas ganska hård men ger effektiv verkan och resulterar att frigöra energi och ökar rörlighet i din kropp.

Pris: 50 min 500 sek // 90 min 800 sek

Läs mer ...

Aromaolja massage

Behandlingen är en avslappnade massage som är lätt, mild där en speciell olja masseras in med långa rörelser för att ge verkan. Oljemassagen verkar avslappnade för din kropp och själ genom att spänningar lättas upp som resultatet är minskad värk i muskler och avkopplande kropp som får dig att känna harmoni och vara i balans.

Pris: 50 min 500 sek // 90 min 800 sek

Läs mer ...

Log In or Sign Up

Glömt lösenord? / Glömt användarnamn?