Örtmassage

Massagen utförs med hjälp av varma thailändska örtknyten som ångats upp. Behandlingen påbörjas med den frigörande massage därefter pressas örtknyten mot området som ska behandlas. Örtknyten innehåller flera olika örter bland annat limeblad, ingefära, citrongräs och med flera som är erkänd för att minska svullnader och ger lindring vid muskelvärk och även vid ömma leder och nerver.

Pris: 50 min 490 sek // 90 min 720 sek

Läs mer ...

Terapimassage

Terapimassagen är en behandling som genomföres endast av certifierade terapi massörer. Massören arbetar med en speciell tryckteknik och använder sig av armbågar, armar samt händer. Denna special massage behandlar problem på djupet och löser upp muskelspänningar i kroppen. Effektiv för cirkulations blockeringar, stress, värk samt sömnproblem. Under och efter behandlingen kan viss smärta upplevas på ömma ställe, då massören jobbar på djupet för att massagen skall ge effekt.

Pris: 50 min 490 sek // 90 min 720 sek

Läs mer ...

Zonterapi – thailändska fotmassge

Zonterapi utförs genom en tryckteknik där massören använder zonstav, tummarna och fingrarna att arbetar med de reflexiva zonerna av fötterna , vilka motsvarar olika organ och kropps delar. Behandlingen påbörjas ifrån foten och därefter sträcker sig upp till vaderna. Behandlingen är bra till er som har trötta, stumma och stela fötter.

Pris: 30 min 250 sek // 50 min 450 sek

Läs mer ...

Mixmassage

En blandning mellan den Traditionella & Aromaolja massage, den är lagom hård, vilken vi rekommenderar för dig som önskar något mellan de två typer av massage. I behandlingen sträcker den Traditionella massagetekniken ut muskelspänning och frigöra knutor samtidigt verkar den speciella massageoljan uppfriskande för din kropp. Behandlingen ökar blodcirkulation samtidigt som oljan verkar avslappande.

Pris: 50 min 490 sek // 90 min 720 sek

Läs mer ...

Log In or Sign Up

Glömt lösenord? / Glömt användarnamn?